مقام معظم رهبری : تهدید نرم‌افزاری یعنی دستکاری کردن افکار عمومی مردم؛ یعنی ایجاد اختلاف؛ یعنی ایجاد تردید در محکمات انقلاب اسلامی؛ یعنی ایجاد تردید در پایداری در مقابل دشمن. این کار را دارند می‌کنند. به فضل الهی تا امروز موفق نشدند؛ تا امروز وسوسه دشمن نتوانسته دل مردم ما را تکان بدهد و جوانان ما را از عزم و از حرکت باز بدارد.



فاطمیه در شریف سوزناک تر است

بسم‌الله
گویند که حضرت امیر و صدیقه طاهره سلام‌الله علیها برای مجتمع کردن و همراه نمودن جمع قابل توجهی از صحابه‌ی پیامبر، شب‌ها به درب خانه‌ی مهاجر و…

بسم‌الله
گویند که حضرت امیر و صدیقه طاهره سلام‌الله علیها برای مجتمع کردن و همراه نمودن جمع قابل توجهی از صحابه‌ی پیامبر، شب‌ها به درب خانه‌ی مهاجر و انصار می رفته‌اند و تلاش می‌کرده‌اند تا یارانی را از میان آنهایی که قابلیت مانع ظلم شدن داشته‌اند، همراه و راضی به اقدام کنند.
گویند با آنهایی که این قابلیت را پر رنگ تر می دیده‌اند، چنین قرار گذاشتند تا در یک روز خاص، همگی «سر تراشیده» جلوی مسجد پیامبر ص حاضر شوند و همان طور که احتمالا شنیده‌اید، تنها ۴ نفر در موعد مقرر و با حالت مقرر حاضر شده بودند...
اینگونه می‌فهمیم که ماجرا ندانستن اصل ماجرا و یا انتخاب اشتباه افراد توسط حضرت زهرا و حضرت امیر سلام الله علیهما برای دعوت به سر تراشیدگی نبود! ماجرا موانعی بود که نمی گذاشت آنان که قابلیت داشتند، قابلیت خود را بالفعل کنند.
برای آنکه خسته‌تان نکنم، زود می روم سر اصل مطلب: در دیدگاه من شریف یکی از مهم‌ترین کلونی‌های تجمع یاران بالقوه‌ی امام عصر ارواحنافداه است. دلیلم برای این مدعا، قابلیت‌های بالای آدم‌هایی است که در شریف مجتمع شده اند. اینجا آدم‌ها به واسطه‌ی نعمات فراوان خدادادی -که برخی ارادی و برخی غیر ارادی کسب شده‌اند- از بالقوه‌ترین آدم‌ها برای دعوت‌های شبانه‌ی صدیقه‌ی طاهره سلام‌الله علیها هستند. مسأله بالفعل نشدن این قابلیت در بسیاری از این مهاجرین و انصار است. مسأله همان موانعی است که زمانی مانع سر تراشیدگی یاران بالقوه‌ی امیرالمؤمنین شد و امروز می‌تواند مانع سر تراشیدگی ما شود.
صدیقه‌ی طاهره سلام‌الله علیها در خطبه‌ی فدکیه در تحلیل چرایی سر تراشیده نشدن یاران پیامبر ص برای دفاع از امیرالمؤمنین ع اینگونه بیان می دارند:
«أَلا وَ قَدْ أَری أَنْ قَدْ أَخْلَدْتُمْ إِلَی الْخَفْضِ: همانا می بينم كه شما در راحت طلبی و خوشگذرانی فرو رفته ايد» ...
«وَ خَلَوْتُمْ بِالدِّعَةِ وَ نَجَوْتُمْ مِنَ الضِّيقِ بِالسَّعَةِ: شما با راحت طلبی خلوت كرديد و خودتان را از تنگی و مضيقه به سوی وسعت و آسايش و راحتی نجات داديد»؛
موانع قیام کردن و ایستادن و یار حضرت زهرا سلام الله علیها بودن را با زندگی به ظاهر آرام و بی دغدغه عوض کردن، همیشه همین‌ها بوده و همین‌ها خواهد بود... فرقی ندارد که مهاجر و انصار سال یازده هجری باشی یا دانشجوی درجه ۱ شریفی ۱۴۰۰ سال بعد! موانعی که اگر برطرف نشوند، تنها تو را از سر تراشیده بودن محروم نمی‌کنند، بلکه تاریخی را از استفاده از وجود امیرالمؤمنین و صدیقه‌ی کبری علیهما السلام محروم خواهند نمود.
موانعی که برخی‌هایش تا فیها خالدون ساختارهای آموزشی و فرهنگی، مدل درس خواندن، کار کردن، زندگی خوابگاهی و حتی رفتارهای مذهبی در شریف رسوخ کرده‌اند و برای اینکه این سیل فرهنگی غلط، انسان را از سر تراشیدگی محروم نکنند، باید هشیار بود و به وقتش در مقابلش ایستاد.
با فهم این درس و این عبرت است که فاطمیه، در شریف سوزناک‌تر خواهد بود در مواجهه با دعوت فرزند حضرت زهرا سلام‌الله علیها...

نویسنده: سیدمیلاد سالار
منتشر شده در روزنامه_شریف